Rólunk

A Colonnade Insurance S. A. Luxemburgban került bejegyzésre. Fióktelepei 2015-től megtalálhatók Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Ukrajnában. Társaságunk, a Colonnade Insurance S. A. Magyarországi Fióktelepe a QBE Magyarországi Fióktelepének átvételével kezdte meg hazai működését.

2016-ban az AIG kelet-európai operációinak átvételével a már meglévő telephelyek bővültek, és egyidejűleg új fióktelepek nyíltak Bulgáriában, Romániában és Lengyelországban.

Tulajdonosunk a Fairfax Financial Holding Limited (Fairfax), a torontói tőzsdén jegyzett nemzetközi pénzügyi szolgáltató holdingtársaság, amely leányvállalatain keresztül biztosítással, viszontbiztosítással és befektetések kezelésével foglalkozik, világszerte több mint 20 biztosító és viszontbiztosító tulajdonosa. A teljes cégcsoport biztosításidíj-bevétele 9,5 milliárd amerikai dollár, saját tőkéje 9,7 milliárd amerikai dollár.

Célunk, hogy a kelet-európai régióban a Colonnade az elsőrangú ügyfélkiszolgálásról és az innovatív megoldásairól legyen ismert mind a vállalati, mind a lakossági területen.

ÉRTÉKEINK

  • Az őszinteség és a feddhetetlenség mint alapvető értékek jelennek meg kapcsolatainkban, amelyekhez megalkuvás nélkül ragaszkodunk.
  • Eredményorientáltak vagyunk – nem politikai szempontok szerint működünk.
  • Csapatjátékosok vagyunk, nem az önös érdekek vezérelnek bennünket. A konfrontatív stílus számunkra elfogadhatatlan. Értékeljük a lojalitást – a Fairfax és a kollégák felé is.
  • Keményen dolgozunk, ugyanakkor ez nem mehet a család rovására.
  • Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, de minden esetben törekszünk a kockázatok minimalizálására és a befektetéseink, eszközeink védelmére is.
  • Vállalkozó szelleműek vagyunk. Bátorítjuk a kiszámítható kockázatvállalást. Hibázhatunk, de a tévedéseinkből tanulnunk kell.
  • Sohasem fogjuk kockáztatni a cégünk jövőjét egyetlen projekt vagy akvizíció miatt.
  • Hiszünk abban, hogy a vidám munkahelyi légkör komoly értékkel bír.

www.colonnade.hu